JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Chanel

Chanel är ett av världens mest kända och ikoniska varumärken inom modeindustrin. Grundat av den legendariska modedesignern Coco Chanel i början av 1900-talet, är Chanel känd för sin eleganta och sofistikerade stil som har stått tidens prövningar.

Chanel är särskilt känt för sin signaturparfym Chanel No. 5, som lanserades 1921 och anses vara en av de mest ikoniska dofterna genom tiderna. Varumärket är också känt för sin klassiska tweeddräkt, den lilla svarta klänningen och för att popularisera användningen av faux päls.

Chanel har också varit en innovatör inom modebranschen, med Coco Chanel som var den första att införa sportkläder i modevärlden. Varumärket har också varit pionjär inom haute couture, med en dedikerad ateljé i Paris där couturekläder skapas med den högsta kvaliteten och hantverket.

Chanel har blivit synonymt med lyx och status, och dess logotyp med två korslagda C: n är omedelbart igenkännbar över hela världen. Med en stor produktlinje som sträcker sig från kläder till smycken och accessoarer, fortsätter Chanel att förbli en av de mest inflytelserika och eftertraktade varumärkena i modevärlden idag.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen