JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Diesel

Diesel är ett banbrytande varumärke som har förändrat spelreglerna inom mode- och doftindustrin sedan 1978. Med sin rebelliska anda och innovativa design har Diesel blivit synonymt med urban stil och självsäkerhet.

Historien om Diesel började när den italienska entreprenören Renzo Rosso grundade varumärket med visionen att skapa kläder som bröt mot konventionella normer och hyllade individualitet och kreativitet. Diesel blev snabbt känt för sina nytänkande jeans och ikoniska kläder som utstrålade en rå och urban estetik.

Utöver kläder har Diesel även erövrat doftvärlden med sina unika och provokativa parfymer. Varje Diesel-parfym fångar varumärkets modiga och självsäkra anda och erbjuder en doftupplevelse som går emot det traditionella.

En av Diesels mest kända parfymer är "Only The Brave", som lanserades 2009. Doften är en hyllning till den moderna hjälten och utstrålar styrka, självsäkerhet och beslutsamhet. Med noter av läder, amber och cederträ ger Only The Brave en kraftfull och maskulin doft som utmärker sig i mängden.

Diesel erbjuder också andra populära parfymer, som "Fuel for Life" och "Bad". "Fuel for Life" är en livlig och energisk doft som hyllar livets intensitet och äventyr. Med noter av svart vinbär, jasmin och patchouli ger Fuel for Life en frisk och sensuell doftupplevelse. "Bad" är en djärv och rebellisk doft som utstrålar en rockig attityd och stil. Med noter av tobak, caviar och läder ger Bad en unik och magnetisk doft som drar till sig uppmärksamhet.

Diesel-parfymerna är kända för sina unika förpackningar och design. Varje flaska är inspirerad av varumärkets industriella estetik och har en robust och distinkt karaktär.

Så om du söker en parfym som bryter mot konventionerna och utstrålar självsäkerhet och rebellisk stil, då är Diesel det perfekta varumärket för dig. Utforska deras kollektioner och låt dig förföras av den modiga och provokativa skönheten hos Diesel-parfymerna. Med Diesel kan du bära med dig en doft som uttrycker din unika personlighet och förstärker din urban stil, oavsett tillfälle.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen