JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Mountaineer Brand

Mountaineer Brand grundades 2013 av Eric Young i Shepherdstown, West Virgina eftersom Eric personligen efterfrågat produkter inom skäggvård till ett överkomligt pris. Mountaineer Brands mål är att erbjuda högkvalitativa produkter som till 100 % består av naturliga ämnen, till ett pris som vem som helst har råd med. Mountaineer Brands produkter innehåller inte några konstgjorda ämnen, kemikalier eller artificiella dofter. Skäggoljorna levereras i 60ml-flaskor vilket är dubbla storleken mot vad de flesta skäggoljor säljs i. Eftersom pengar inte spenderas på dyra förpackningar, så är det heller inte något som kunden behöver betala för.

Varumärken

Mountaineer Brand är ett varumärke som har specialiserat sig på groomingprodukter för män och kvinnor som vill ha ett naturligt och hälsosamt alternativ till konventionella produkter. Varumärket grundades 2013 i West Virginia, USA, av Eric Young och hans hustru, och har sedan dess blivit känt för sina högkvalitativa, handgjorda produkter med naturliga ingredienser.

Mountaineer Brand tillverkar en rad olika produkter, inklusive skäggolja, skäggbalm, skäggschampo, hårvax och kroppstvål. Alla produkter tillverkas i små batcher för att säkerställa högsta kvalitet och friskhet. Varje produkt innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser som är skonsamma mot både huden och miljön.

Mountaineer Brand är passionerade för att använda lokala ingredienser och samarbetar med lokala bönder och producenter för att säkerställa att de bara använder de finaste naturliga ingredienserna. Varumärket strävar också efter att vara miljövänligt genom att använda återvinningsbara förpackningar och minska sin miljöpåverkan så mycket som möjligt.

Mountaineer Brand har vuxit stadigt sedan grundandet, och har vunnit många anhängare runt om i världen. Med sina högkvalitativa produkter, naturliga ingredienser och engagemang för hållbarhet har varumärket blivit en favorit bland kunder som vill ha det bästa för både sig själva och miljön. Om du söker efter en naturlig och effektiv groomingprodukt, är Mountaineer Brand det perfekta valet för dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen