JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Ralph Lauren

Ralph Lauren är ett ikoniskt varumärke som har förkroppsligat amerikansk stil och lyx sedan 1967. Med sin eleganta design och tidlösa estetik har Ralph Lauren blivit en symbol för sofistikering och klassiskt mode.

Historien om Ralph Lauren började när Ralph Lifshitz, som senare tog namnet Ralph Lauren, grundade varumärket med visionen att skapa kläder som förkroppslade den amerikanska drömmen och aspirerade till en tidlös elegans. Genom att kombinera inspirationskällor från olika epoker och kulturer skapade Ralph Lauren en unik stil som erbjöd både komfort och lyx.

Ralph Lauren erbjuder inte bara kläder utan även en omfattande linje av parfymer som fångar varumärkets signaturstil och personlighet.

En av Ralph Laurens mest framstående parfymer är "Polo Ralph Lauren". Lanserad 1978, blev den snabbt en klassiker inom herrdofter. Polo är en maskulin doft som utstrålar elegans och äventyr. Med noter av tall, läder och tobak ger Polo en varm och förförisk doft som är perfekt för en självsäker och sofistikerad man.

Ralph Lauren erbjuder också andra populära parfymer, som "Romance" och "Ralph". "Romance" är en romantisk och sensuell doft som hyllar kärlekens magi och passion. Med noter av ros, lotusblomma och mysk ger Romance en förförisk och feminin doftupplevelse. "Ralph" är en ungdomlig och energisk doft som utstrålar en livlig och spontan karaktär. Med fruktiga och blommiga noter ger Ralph en fräsch och ungdomlig doft som passar för alla tillfällen.

Ralph Lauren-parfymerna är kända för sina eleganta förpackningar som speglar varumärkets klassiska stil. Varje flaska är stilfullt utformad och förmedlar en känsla av tidlös elegans och lyx.

Så om du söker en doft som kombinerar amerikansk stil, elegans och lyx, då är Ralph Lauren det perfekta varumärket för dig. Utforska deras kollektioner och låt dig förföras av den tidlösa skönheten och klassiska estetiken hos Ralph Lauren-parfymerna. Med Ralph Lauren kan du bära med dig en doft som utstrålar sofistikering och elegans, oavsett om du är på en elegant tillställning eller en avslappnad utflykt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen