•  
  • BLACK WEEKEND - 20 % PÅ HELA SORTIMENTET FRAM TILL 26/11.
  •  
  • Fri frakt på köp över 495 kr
  • Övriga ordrar 29 kr
  • 1-3 vardagars leveranstid

Rasasi

Rasasi är ett anmärkningsvärt parfymvarumärke med rötterna i Mellanöstern. Genom att erbjuda enastående dofter och unik kvalitet har Rasasi blivit en ikon inom parfymindustrin.

Varumärken

Historien om Rasasi började för mer än 40 år sedan i Förenade Arabemiraten. Med en passion för parfym och hantverk bestämde sig grundaren Abdul Razzak Kalsekar för att skapa dofter som skulle föra fram den rika kulturen och traditionerna i Mellanöstern.

Rasasi har en imponerande portfölj av parfymer för både män och kvinnor. Varje doft är noga sammansatt med hjälp av högkvalitativa ingredienser och tekniker som har förts vidare från generation till generation. Deras dofter är en harmonisk blandning av traditionella orientaliska toner och moderna influenser.

En av Rasasis mest framstående dofter är "La Yuqawam", en ikonisk och sofistikerad doftserie. Med sina sensuella läderackord och kryddiga toner utstrålar La Yuqawam en aura av lyx och elegans.

Rasasi är också känt för sina unika dofter inspirerade av Mellanösterns rika flora och fauna. Från rosor och jasmin till mysk och oud, tar Rasasis parfymer dig med på en olfaktorisk resa genom de förtrollande dofterna av Mellanöstern.

Varumärket har också en dedikerad kollektion av orientaliska oud-doftserier. Oud, som är en ovanlig och värdefull ingrediens, ger en djup och rökig karaktär till dofterna. Rasasis expertis inom att balansera oud med andra noter skapar unika och fängslande dofter som fångar uppmärksamheten hos parfymälskare världen över.

Rasasi-parfymerna är inte bara kända för sina exklusiva dofter utan också för sina eleganta förpackningar. Varje flaska är konstfullt designad för att spegla doftens karaktär och ge en visuell upplevelse som kompletterar den olfaktoriska.

Så om du söker en parfym som kombinerar tradition och innovation, lyx och kvalitet, då är Rasasi det perfekta varumärket för dig. Utforska deras kollektioner och upptäck den förföriska världen av orientaliska dofter. Med Rasasis parfymer kan du bära med dig en doft som fångar den rika kulturen och glamouren i Mellanöstern.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen