• Fri frakt på köp över 495 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 Dagars leveranstid

Versace

Versace är ett välkänt modehus som grundades av Gianni Versace i Italien år 1978. Sedan dess har Versace blivit synonymt med lyx och extravagans, och har etablerat sig som en av de mest ikoniska varumärkena i modebranschen.

Produktkategori

Varumärken

En av Versaces styrkor är deras doftkollektioner för både män och kvinnor. Deras parfymer och deodoranter är högt eftertraktade och är kända för sin lyxiga och sensuella doft. Versace skapar dofter som är unika och som representerar varumärkets signaturstil. Deras dofter för män är särskilt populära, och de är perfekta för den moderna mannen som vill ha en sofistikerad doft som förkroppsligar stil och elegans.

Versaces doftkollektioner för män inkluderar flera klassiska och tidlösa dofter. Ett exempel är Versace Pour Homme, som lanserades 2008. Denna doft har en fräsch och maskulin doft med noter av bergamott, neroli, rosmarin och citron. Versace Pour Homme har blivit en av varumärkets mest populära dofter och är idealisk för daglig användning.

En annan ikonisk doft från Versace är Eros Pour Homme, som lanserades 2012. Denna doft är inspirerad av den grekiska mytologins kärleksgud Eros och representerar kärlek, passion och styrka. Eros Pour Homme har en unik doft med noter av mynta, grönt äpple, citron, vanilj och cederträ. Doften är en perfekt balans mellan friskhet och sensualitet.

Versaces senaste tillskott till deras doftkollektion för män är Dylan Blue Pour Homme, som lanserades 2016. Denna doft har en sofistikerad och maskulin doft med noter av bergamott, grapefrukt, fikonblad, patchouli och svart vanilj. Doften representerar den moderna mannen som är självsäker, ambitiös och passionerad.

Sammanfattningsvis är Versace ett av de mest ikoniska varumärkena i modebranschen, och deras doftkollektioner är inget undantag. Deras parfymer och deodoranter för män är högt eftertraktade och representerar den moderna mannens stil och elegans. Med dofter som Versace Pour Homme, Eros Pour Homme och Dylan Blue Pour Homme kan du inte gå fel när du väljer en doft från detta legendariska varumärke.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen