• JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!
  • Fri frakt på köp över 495 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Mühle Travel - Perfekt för resan!

När det är dags att resa bort vill man gärna få med sig så mycket som möjligt av sin normala rakrutin, men utan att det tar för mycket plats. Mühle har lösningen på detta! Vi är glada att äntligen kunna erbjuda hela "Travel"-sortimentet från tyska Mühle, och slås som alltid av vilken hög kvalitet som dessa produkter andas. 

Safety razor eller systemrakblad?

Även den inbitne användaren av säkerhetsrakhyvlar kan börja tveka när det kommer till att resa iväg. Det är nämligen så att de dubbeleggade rakbladen som används med säkerhetsrakhyvel inte går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Ska du ut och flyga är därför safety razor inte något bra alternativ. Mühle har löst detta genom att i sina reseset även erbjuda Gillette Fusion-hyvlar, men i små och eleganta format. Systemrakblad av typen Gillette Fusion eller Wilkinson Sword är nämligen accepterade genom flygkontrollen.

Hur gör jag med rakborsten?

Det kan vara svårt att få plats med rakborsten, och det är lätt att den skadas om den ligger fritt bland övriga artiklar i necessären. En borste ska gärna droppa av upp-och-ned, vilket är svårt om man inte tar med sig sitt ställ. Mühles reserakborstar löser båda dessa problem. Reserakborstarna från Mühle kommer med avtagbart borsthuvud som sedan förvaras i borstens skaft. Detta skyddar borsten under resa och gör att den tar än mindre plats. Mühles egenutvecklade syntetborst Silvertip Fibre® är liksom många andra syntetborst överlägsna de klassiska grävlingsborsten vad gäller att torka fort. Du kan i stort sett skaka ut fukten ur syntetborsten och få den helt torr på bara några sekunder. Syntetborsten behöver inte heller lika mycket rakmedel för att bygga upp ett lödder, vilket är praktiskt på resan.

Vad bör jag använda för rakmedel?

På resande fot är det mest praktiska att använda ett rakstift alternativt en rakkräm som levereras i liten förpackning. Mühle, liksom många andra, har raktvål i stiftform som är perfekta för resan. Föredrar du rakkräm kan vi rekommendera D.R. Harris krämer som finns i både 75ml och 15ml (testförpackning) som både är tillräckligt små för att gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen, samtidigt som de inte tar särskilt mycket plats i väskan.

Förvaringen då?

Saknar du en necessär, eller vill du inte att dina rakprodukter ligger löst bland övriga artiklar så erbjuder Mühle flera olika exklusiva läderfodral för både rakborste och rakhyvel. Fodralen är tillverkade i äkta läder och håller hög kvalitet. 

 

 



2022-07-02

Produkten har blivit tillagd i varukorgen